ВАУЧЕРИ vol.2

Погледнете ги обуките за кои остана по некое слободно место и искористете ја можноста да аплицирате за Brainster ваучер во вредност од 250 ЕУР или до 25% од цената на обуката.

Нема ограничување со години.
Аплицирањето трае до пополнувањето на последните слободни места

Филтри

 • Област

 • Должина

 • Ниво

Курс за креирање веб страни со WordPress
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за дигитален маркетинг
Дигитален Маркетинг
Почетно
 • Времетраење: 4 месеци, 100 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 60000
ден 45000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

3 месечен Интензивен курс за Видео едитирање
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 3 месеци, 75 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 40000
ден 30000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

7 месечна Академија за графички дизајн
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 7 месеци, 175 саати
 • Слободни места: 1 ⏰ ПОСЛЕДНО МЕСТО ⏰
ден 115000
ден 100000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

12 месечна Академија за Front-End програмирање
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 12 месеци, 400 саати
 • Слободни места: 1 ⏰ ПОСЛЕДНО МЕСТО ⏰
ден 130000
ден 115000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

12 месечна Академија за Full-Stack програмирање
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 12 месеци, 400 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 130000
ден 115000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

2 месечен Интензивен курс за Систем Администратор
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 2 месеци, 40 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 24000
ден 18000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

Курс за IT продуктен менаџмент
IT Проектен Менаџмент
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење