fbpx

12 месечна Академија за Data Science

 • 12 месеци, 500 саати

Започни да учиш за најбараната професија на денешнцата. Стекни се со вештини кои ќе ти овозможат да му помогнеш на секој бизнис, секаде и да си ги отвориш вратите кон најпосакуваните и најплатените глобални позиции.

За Академијата

Data Science е најбараната професија во 2020. Со обука од ваков вид ќе стекнеш вештини со кои ќе можеш да контрибуираш во скоро сите сектори на работење како телекомуникации, IT, финансии, логистика, транспорт и здравство. Со стекнатите вештини студентите ќе можат придонесат за висок развој на скоро секој бизнис што располага со големи дата-сетови преку анализа на податоци, напредна статистика и предвидување.

Опфатени теми

 • Подготвителна програма
 • SQL
 • Data Warehouse
 • Power BI
 • Математика и Статистика
 • Python
 • Machine Learning
 • Big Data
 • Завршен реален проект

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

Курс за креирање веб страни со WordPress
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за дигитален маркетинг
Дигитален Маркетинг
Почетно
 • Времетраење: 4 месеци, 100 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 60000
ден 45000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

3 месечен Интензивен курс за Видео едитирање
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 3 месеци, 75 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 40000
ден 30000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Термини за почеток

Термин 1
 • старт
октомври, 2020
 • Денови
TBD
 • Термини
19:00 – 21:00
 • Слободни места
2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука