fbpx

12 месечна Академија за Front-End програмирање

 • 12 месеци, 400 саати

Преку супер-интензивна 12 месечна програма што вклучува довршување на финалниот реален проект, симулација на вистинска работа и изработка на 3 реални Web апликации, навлези комплетно во front-end програмерската логика.

За Академијата

Целта на Академијата за Front-End Програмирање е да ги трансформира учесниците од почетници во професионални Front-End програмери. Преку супер-интензивна 12 месечна програма што вклучува довршување на финалниот проект, симулација на реална работа и изработка на вистинска Web апликација, се навлегува длабоко во програмерската логика, од програмскиот јазик па сѐ до бизнис стратегијата на апликацијата. На крајот од Академијата учесниците ќе имаат направено 3 комплетно функционални Web апликациии на кои ќе се гордеат и ќе ги лансираат како готови Web решенија. По завршувањето на Академијата започни нова кариера како програмер, вработи се во некоја од нашите партнерски компании или започни твој бизнис.

Опфатени теми

 • Web развој
 • Git
 • HTML & CSS
 • Bootstrap
 • JavaScript, JQuery,
 • Ajax,
 • React

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

Курс за креирање веб страни со WordPress
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за дигитален маркетинг
Дигитален Маркетинг
Почетно
 • Времетраење: 4 месеци, 100 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 60000
ден 45000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

3 месечен Интензивен курс за Видео едитирање
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 3 месеци, 75 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 40000
ден 30000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Термини за почеток

Термин 1
 • старт
октомври, 2020
 • Денови
TBD
 • Термини
17:00-19:00 // 19:00-21:30
 • Слободни места
1 ⏰ ПОСЛЕДНО МЕСТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука