fbpx

7 месечна Академија за графички дизајн

 • 7 месеци, 175 саати

Со оваа супер-интензивна 7 месечна програма во комбинација од индивидуална и тимска работа и во блиска соработка со менторите ќе изработиш повеќе од 10 готови проекти кои ќе ги вметнеш по завршувањето во твоето ново портфолио како јуниор графички дизајнер.

За Академијата

За 7 месеци студентите ќе ги стекнат оние вештини кои се веднаш применливи на работно место. Ќе ги совладаат најважните дизајн концепти, софтвери и алатки кои се потребни за еден графички дизајнер, како и практични вештини кои веднаш можат да ги применат на работното место.

Со комбинација од индивидуална и тимска работа, во блиска соработка со менторите ќе изработат повеќе од 10 готови проекти кои ќе ги вметнат во нивното ново дизајн портфолио. Во склоп на проектите се организираат изложби, посета на печатница и посета на дизајн студио.

Студентите во текот на Академијата имаат можност за работат со познати брендови како МКЦ, WizzAir, Германски институт, Europe House и тн.

Опфатени теми

 • Основи на графички дизајн
 • Историја на уметност и дизајн
 • Методологија на дизајнирање
 • Adobe Illustrator
 • Лејаоут
 • Типографија
 • Adobe InDesign
 • Adobe Photoshop
 • Брендирање
 • Лого дизајн
 • Дизајн на постер
 • Дизајн на пакување
 • Дизајн студио
 • Креативно размислување
 • UX/UI дизајн

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

Курс за креирање веб страни со WordPress
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за дигитален маркетинг
Дигитален Маркетинг
Почетно
 • Времетраење: 4 месеци, 100 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 60000
ден 45000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

3 месечен Интензивен курс за Видео едитирање
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 3 месеци, 75 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 40000
ден 30000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Термини за почеток

Термин 1
 • старт
септември, 2020
 • Денови
TBD
 • Термини
17:00-19:00 // 19:30-21:30
 • Слободни места
1 ⏰ ПОСЛЕДНО МЕСТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука