fbpx

8 месечна Академија за UX/UI дизајн

 • 8 месеци, 200 саати

Започни кариера како UX дизајнер, втората најбарана професија во 2020, со оваа 32 неделна методично конструирана програма која ќе те подготви за сите предизвици и со која ќе ги научиш сите технички алатки и основни принципи на UX/UI дизајнот.

За Академијата

UX/UI дизајнер е втората најбаранa професија во 2020 според Onward Search Digital, Crative and Marketing Professioinals Salary Guide.

Оваа интензивна 32 неделна програма е методично конструирана за да ги подготви учесниците за сите предизвици со кои ќе се соочат во кариерата како
UX/UI дизајнер. Тоа значи сè oд унапредување на аналитички mindset и research методологија па до совладување на основите принципи на UX и техничките алатки.

Опфатени теми

 • Adobe Photoshop
 • UX/UI методологии
 • Rapid prototyping
 • Design thinking
 • Adobe XD
 • Figma
 • Invision
 • Storytelling
 • UI дизајн
 • UX/UI менаџмент
 • Креативно размислување

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

Курс за креирање веб страни со WordPress
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за дигитален маркетинг
Дигитален Маркетинг
Почетно
 • Времетраење: 4 месеци, 100 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 60000
ден 45000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

3 месечен Интензивен курс за Видео едитирање
Графички Дизајн
Почетно
 • Времетраење: 3 месеци, 75 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 40000
ден 30000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Термини за почеток

Термин 1
 • старт
септември, 2020
 • Денови
TBD
 • Термини
17:00-19:00 // 19:30-21:30
 • Слободни места
1 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука