ВАУЧЕРИ vol.2

Погледнете ги обуките за кои остана по некое слободно место и искористете ја можноста да аплицирате за Brainster ваучер во вредност од 250 ЕУР или до 25% од цената на обуката.

Нема ограничување со години.
Аплицирањето трае до пополнувањето на последните слободни места

Филтри

 • Област

 • Должина

 • Ниво

12 месечна Академија за Data Science
Data Science
Почетно
 • Времетраење: 12 месеци, 500 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 150000
ден 135000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

8 месечна Академија за UX/UI дизајн
UX/UI
Почетно
 • Времетраење: 8 месеци, 200 саати
 • Слободни места: 1 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 120000
ден 105000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Почетен курс за UX/UI дизајн
UX/UI
Почетно
 • Времетраење: 2 месеци, 40 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 18000
ден 13500 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Курс за IT проектен менаџмент
IT Проектен Менаџмент
Почетно
 • Времетраење: 1 месец, 20 саати
 • Слободни места: 3 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 12000
ден 9000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

2 месечен Интензивен курс за WordPress за е-commerce сајтови
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 2 месеци, 50 саати
 • Слободни места: 3 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 30000
ден 22500 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

Курс за програмирање во Python
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 2 месеци, 35 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 24000
ден 18000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

Курс за React
Програмирање
Напредно
 • Времетраење: 2 месеци, 40 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 24000
ден 18000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

3 месечна Интензивна обука за Software Testing (Manual)
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 3 месеци, 75 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 48000
ден 36000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење

Курс за HTML, CSS и JavaScript
Програмирање
Почетно
 • Времетраење: 2 месеци, 48 саати
 • Слободни места: 2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰
ден 24000
ден 18000 + Ваучер
на 20 рати

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење